30 oktober 2008

Höstigt runt sjön


Nu är det precis ett år sen vi flyttade till vår lägenhet här i Bromma och ett par veckor senare upptäckte jag min favoritpromenadrunda runt Lillsjön.



Kameran är ofta med och bilderna samlar jag i kategorin Lillsjön året runt. Vinter, vår och sommar har jag sen förut, men här kommer de första höstbilderna och det lär nog dröja ett år innan det blir nya höstbilder. För de här tog jag för ett par veckor sen, innan alla löv föll ner, så skulle jag ta nya bilder idag skulle det nog se helt annorlunda ut...





Andra bloggar om: , ,

26 oktober 2008

Färgstarka detaljer i skogen





Vackra färger på trädens grenar, men snart är det fler löv på marken än på träden...

Andra bloggar om: , ,

16 oktober 2008

Fototriss: Spetsigt

Jag hade egentligen inte tänkt vara med själv den här veckan i Fototriss, eftersom jag inte orkat ta några nya bilder på temat som är Spetsigt. Men så blev jag lite bildinspirerad efter att ha hälsat på hos Ninni på Fotografia och började bläddra i mitt bildarkiv. Och där hittade jag en serie bilder på en blomma som i macroperspektiv har väldigt spetsiga delar. Dessutom har blomman en besökare som också kan ha en vass spets i bakändan... Så nog kan väl de här bilderna duga i en spetsig triss?







I skrivande stund finns det 137 andra spetsiga fototrissar att beskåda i veckans Fototriss. Klicka dig runt eller lägg upp ett trissbidrag själv, om du inte redan är med!

Andra bloggar om: , , ,

04 oktober 2008

Höstigt



Jag har inte varit särskilt flitig här på bloggen på länge och kameran har mestadels fått vila. Jag har hållit Fototrissbloggen igång, men inte så mycket mer. Pausen kanske fortsätter ett tag till, men idag fick dock kameran hänga med ut i skogen en sväng.



Vi är på landet igen över helgen och jag njuter av vila och av att andas frisk höstluft. Jag älskar att gå i skogen på hösten, dofterna och färgerna och den lugna stämningen gör att man fyller på energireserven lite grand.



Men svamparna på dagens bilder fick inte följa med hem, tror inte de är ätbara.



Fina på bild är de dock =) Och jag hittade ett gäng trattkantareller också, fast de glömde jag föreviga innan jag plockade dem...

Andra bloggar om: , ,