26 augusti 2010

Eftertänksam

Det händer inte så mycket på bloggen nu. Bildarkivet är fullt av foton från semestern, men jag har ingen riktigt inspiration till att gå igenom dem och göra nåt med dem. Och sen semestern tog slut har jag knappt rört kameran. Det blir mest snabba bilder med iPhonen.

Men idag plockade jag fram kameran och tog några bilder på min söta lilla Ellie när hon lekte i sitt rum. Det är mestadels full fart på henne, men i ett par sekunder satt hon alldeles stilla och filosoferade över något och jag hann med att fånga den korta stunden på bild. Tänk att hon är drygt 1 år och fyra månader nu. Tiden har aldrig gått så fort som nu...

Follow Bildbloggerian

19 augusti 2010

Längtar

Fotat med Hipstamatic i iPhone

Åhh, vad jag längtar efter min lilla plutta nu!
Har inte träffat henne sen i går morse och får inte se henne förrän i morgon kväll. Jag skulle ge mycket för att få ligga och snusa henne i nacken nu och lyssna på när hon sover.

Ellie åkte med pappa till farmor och farfar på landet igår och i morgon ansluter jag till dem för att bo den allra första natten i vårt alldeles egna lantställe. Vi har rätt hastigt och lustigt köpt grannhuset där svärföräldrarna har sin sommarstuga och från och med idag är det vårt! Känns helt märkligt och väldigt lyxigt att kunna säga att vi åker till landet i helgen, till VÅRT lantställe. Inget flådigt ställe och mycket jobb väntar, men ändå -lycka!

Follow Bildbloggerian

06 augusti 2010

Till mamma

Idag den 6 augusti fyller min kära mamma år, så det här inlägget är till henne.

Varsågod mamma, här får du blommor och en liten Ellie på bild :)

IMG_5337_1

IMG_5336_1

Follow Bildbloggerian

01 augusti 2010

Tillbakablick - augusti 2009

Nu är det 12:e gången som jag lägger upp en Tillbakablick här, så jag har gått igenom årets alla månader och tittat tillbaka i bildarkivet. Men det här blir den sista som jag lägger upp så här, med möjlighet för andra att delta och lägga in sina länkar, jag känner att jag måste sålla lite bland mina måstegrejer jag har. Jag kanske kommer att göra tillbakablickar ändå ibland i bloggen, men inte på det här arrangerade sättet. Och den kan säkert hända att jag tar upp Tillbakablick igen också :)

Det har varit jättekul att ha ett gäng som hängt med under det här året och det är ju inget som hindrar att ni själva också fortsätter bläddra i era bildarkiv då och då och gör era egna återblickar. Men om ni vill kan ni vara med en sista gång här hos mig nu, fyll i era länkar här nedanför i så fall.

IMG_1798_brygga

Min Tillbakablick till augusti 2009.

Bilden jag har valt att representera min augusti förra året är tagen denna dag för ett år sedan, den 1 augusti. Jag hade just köpt ett 10-22 mm vidvinkelobjektiv och bilden här ovanför är en av de allra första jag fotade med det. Jag tyckte det var otroligt kul att använda objektivet och det blev massor med bilder tagna. Särskilt kul var det att fotografera med mycket himmel och få den lite dramatiska effekt som vidvinkeln gav. Jag tycker fortfarande det är ett väldigt kul objektiv att använda!

I övrigt var augusti förra året en riktigt bra månad! Det blev allt roligare att vara mammaledig med Ellie, som också äntligen blev av med sin kolikmage ungefär vid den här tiden. Hon blev den glada och förtjusande lilla tjej som hon fortfarande är, när lilla magen slutade ställa till det för henne. Vi var också iväg på vår första lilla semestertripp med henne ioch den gick till Söderköping och det funkade alldeles utmärkt. Nu ett år senare är hon van att åka runt, inte minst efter den senaste månadens flängande runt i landet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad gjorde DU för ett år sedan?

Gör en Tillbakablick du också!
Bläddra tillbaka till augusti 2009,
välj en eller flera bilder du inte bloggat tidigare,
skriv några rader om bilden/bilderna
och kanske en reflektion över den månaden i ditt liv.
Skriv sen in länken till din Tillbakablick i Linky-formuläret här nedanför.



Follow Bildbloggerian